AAP

Deze ruime half vrijstaande woning met een inhoud van ongeveer 600m3 is prachtig gelegen op een riant kavel van 332m2. Parkeren dicht bij de woning is nooit een probleem want er is een parkeerplaats voor u gereserveerd in het nieuw hoogwaardig aan te leggen openbaar gebied.

KENMERKEN

kelder - 77.8 m2
entree - 13.0 m2
hoofdslaapkamer - 13.7 m2
badkamer - 6.9 m2
tweede slaapkamer - 10.2 m2
multifunkt. hal - 17,8 m2
leefruimte - 54.0 m2
berging verdieping - 8.5 m2
buitenberging - 5.0 m2


VERKOOPPRIJS

€195.000,-- VON 

 

VRAAG MEER INFORMATIE

AAPLEGENDA
 • Woningtype aap

   

  Via de entree met gastentoilet en garderobe betreedt u de multifunktionele hal met toegang naar de slaapkamer en de leefruimte.
  De hal heeft een vrije hoogte van 480cm met een vide en omloop naar de berging op de verdieping. De hoog geplaatste ramen zorgen voor mooi natuurlijk licht tot diep in de hal.

  De leefruimte is gesitueerd in een voormalig klaslokaal. De stalen kozijnen zijn nog oorspronkelijk, en voorzien van dubbel renovatieglas. Ook de ramen boven de inbouwkasten ademen de sfeer van het oude klaslokaal.

  De leefruimte biedt plaats aan een kook/spoeleiland maar er is ook voldoende plek voor een grote eetkamertafel en een zithoek voor de tv.

  De enorme tuin bereikt u via de entree van de woning.

  Naast de leefruimtes van de woning zijn de slaapkamers en de badkamer, waar plaats is voor een bad, douche, wc en dubbele wastafel, gelijkvloers gelegen. De badkamer kent zoveel indelingsmogelijkheden dat wij het graag aan u overlaten deze zo in te richten zoals u dat wenst.

  Wat deze woning uniek maakt is de grote kelder. Deze kunt u bijvoorbeeld geschikt maken als hobbyruimte of berging. De woning wordt standaard behangklaar opgeleverd maar kijkt u ook eens naar de met zorg samengestelde optiepakketten.

  We kunnen de woning voor u ook instapklaar opleveren zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen en dezelfde dag al kan genieten van uw nieuwe woning.

  Dankzij het luxe afwerkingsniveau maar ook de totaal gerestaureerde staat van dit unieke rijksmonument woont u in een woning die zich makkelijk kan meten met de top van de markt.

 • GEBOUW MET ARCHITECTUURHISTORISCHE WAARDE

 • BIJZONDER WONEN
  IN EEN MONUMENT