MIES

Deze ruime half vrijstaande woning heeft een inhoud van ca. 440m3 is prachtig gelegen op een riant kavel van 368 m2. Parkeren dicht bij de woning is nooit een probleem want er is een parkeer-plaats voor u gereserveerd in het nieuw hoogwaardig aan te leggen openbaar gebied.

KENMERKEN

entree/vestibule - 4.2 m2
multifunkt. hal - 23.9 m2
leefruimte - 53.9 m2
hoofdslaapkamer - 15.4 m2
badkamer - 6.6 m2
tweede slaapkamer - 12.0 m2
buitenberging - 5.0 m2

VERKOOPPRIJS

€185.000,-- VON

 

VRAAG MEER INFORMATIE

MIESLEGENDA
 • Woningtype mies

  Via de ruime entree met vestibule aan de straatzijde van het pand betreedt u de bijzondere multifunktionele hal met de toegang de leefruimte.
  In deze hal bevonden zich vroeger de toiletten van de school. Deze ruimtes blijven gehandhaafd, uiteraard zonder toilet en de oorspronkelijke deuren worden vakkundig gerestaureerd. U kunt deze ruimtes gebruiken als extra berging of ruimte voor de wasmachine en droger.

  Deze hal heeft een vrije hoogte van 390cm met bovenlichten die zorgen voor een mooie natuurlijke lichtval tot diep in de hal.

  De leefruimte is gesitueerd in een voormalig klaslokaal. De bijzondere stalen kozijnen zijn nog oorspronkelijk, wel zijn deze voorzien van renovatieglas.

  Ook de openslaande ramen boven de aanwezige inbouwkasten ademen de sfeer van het voormalige klaslokaal. De leefruimte biedt plaats aan een kook/spoeleiland maar er is ook voldoende plek voor een eetkamertafel en een grote zithoek voor de tv. De enorme tuin bereikt u via de achterzijde van de woning.

  Naast de leefruimtes van de woning zijn de 2 slaapkamers en de badkamer waar plaats is voor een bad, douche, wc en dubbele wastafel, gelijkvloers gelegen. De badkamer kent zoveel indelingsmogelijkheden dat wij het graag aan u overlaten deze zo in te richten zoals u dat wenst.

  De woning wordt standaard behang-klaar opgeleverd maar kijkt u ook eens naar de uitgebreide optiepakketten.

  We kunnen de woning instapklaar voor u opleveren zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen en dezelfde dag al kunt genieten van uw nieuwe woning.

  Dankzij het (hoge) afwerkingsniveau en de totaal gerestaureerde staat van dit prachtige rijksmonument, woont u in een woning die zich makkelijk kan meten met de top van de markt.

 • GEBOUW MET ARCHITECTUURHISTORISCHE WAARDE

 • BIJZONDER WONEN
  IN EEN MONUMENT