NOOT 5

De tussenwoningen in het plan hebben allemaal een inhoud van ca.445m3 en zijn gelegen op een mooie kavels varierend van 165m2 tot 180m2. Parkeren dicht bij de woning is nooit een probleem want er is een parkeer-plaats voor u gereserveerd in het nieuw aan te leggen openbaar gebied.

KENMERKEN

multifunkt. hal - 18,2 m2
leefruimte - 48.7 m2
beide slaapkamers - 11.9 m2
badkamer - 5.2 m2
technische/wasruimte - 6.3 m2
buitenberging - 5.0 m2

 

VERKOOPPRIJS

 €159.500,00 VON

 

VRAAG MEER INFORMATIE

NOOTLEGENDA
 • Woningtype noot

  Via de multifunktionele hal aan de tuinzijde van de woning betreedt u de leefruimte.

  De leefruimte is gesitueerd in een voormalig klaslokaal. De bijzondere stalen kozijnen zijn nog oorspronkelijk, wel zijn deze voorzien van dubbel renovatieglas. Ook de openslaande ramen boven de aanwezige inbouwkasten ademen de sfeer van het voormalige klaslokaal.

  De leefruimte biedt plaats aan een kook/spoeleiland maar ook is er vol-doende plek voor een eetkamertafel en een grote zithoek voor de tv. Het gastentoilet, de garderobe en de trap naar de verdieping zijn compact vormgegeven en staan centraal in de woning.

  De 2 slaapkamers en de badkamer waar plaats is voor een bad, douche, wc en wastafel bevinden zich op de verdieping. De badkamer kent zoveel indelingsmogelijkheden dat wij het graag aan u overlaten deze zo in te richten zoals u dat wenst.

  Op de verdieping waar de oude span-ten nog zichtbaar zijn en mede de authentieke sfeer bepalen treft u ook de technische ruimte en wasruimte van de woning aan.

  De woning wordt standard behang-klaar opgeleverd maar kijkt u ook eens naar de uitgebreide optiepakketten. We kunnen de woning namelijk ook instapklaar voor u opleveren. Zo hoeft u alleen nog maar te verhuizen en kunt u dezelfde dag al genieten van uw bijzondere nieuwe woning.

  Dankzij het (hoge) afwerkingsniveau en de totaal gerestaureerde staat van dit prachtige rijksmonument woont u in een woning die zich makkelijk kan meten met de top van de markt.

 • GEBOUW MET ARCHITECTUURHISTORISCHE WAARDE

 • BIJZONDER WONEN
  IN EEN MONUMENT